Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Gezichtsbehandelingen 

Iedere huid is uniek en verandert niet alleen door seizoensveranderingen, hormonen en emotionele factoren, maar ook met de jaren.

Een gezonde mooie huid is een kostbaar bezit. Om haar in topconditie te krijgen en te behouden is een goede verzorging nodig. Niet alleen door een regelmatig bezoek aan onze beautysalon, maar ook zeer zeker door een goede huidverzorging thuis! Wij werken met succesvolle en revolutionaire producten van AFRODITA en steven naar een gezonde mooie huid

Wanneer u onze salon voor het eerst bezoekt, zullen we extra tijd inplannen voor een intake met als doel kennis te maken en meer te weten te komen over uw huid en de dagelijkse verzorging die u hanteert.

Tijdens de huidanalyse krijgen wij een goed beeld van uw huidtype en huidconditie en kunnen wij vaststellen welke producten hier het best bij aansluiten. Tevens bepalen we samen het doel van de behandeling:

  • Onderhouden van de huid (verzorging)
  • Huidverbetering (trajecten)
  • Voorkomen van huidveroudering (anti-aging)

Op basis van deze onderdelen bepalen we het behandelplan, de meest geschikte behandeling. Bij ieder nieuw bezoek herhalen we de analyse om rekening te houden met de eventueel gewijzigde conditie van de huid of bijvoorbeeld wisseling van het seizoen.

Na een gezichtsbehandeling geven wij u een advies hoe u uw huid thuis het beste kunt verzorgen en met welke producten. De producten van AFRODITA voor thuisverzorging zijn bij ons in de salon aan te schaffen.

Acnebehandeling


Deze behandeling is speciaal voor de onzuivere acnehuid. De behandeling is gericht op het ledigen van comedomen en onderhuidse talgpropjes. Hierdoor worden ontstekingen voorkomen en ontstaan er geen littekens. De behandeling met de juiste huidverbeteringsproducten helpt acne te verminderen en zorgt ervoor dat de acnehuid weer een frisse en schone uitstraling krijgt. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden de behandeling 1x per maand (en in sommige gevallen 2x per maand) te herhalen.De behandeling is geschikt voor gezicht, rug en decolleté.

Microdermabrasie


Microdermabrasie is een veilige mechanische peeling waarbij dode huidcellen verwijderd worden door alumiumoxyde kristallen.Door tal van invloeden (zonlicht, roken, veroudering, acne, de overgang, medicijngebruik, slechte doorbloeding) kan de huid er minder mooi uitzien. Door de pijnloze microdermabrasie behandeling wordt de dode huidlaag verwijderd en nieuwe collageenproductie gestimuleerd. Het huidoppervlak wordt zachter en fijner van structuur en natuurlijker van kleur.Al direct na de eerste behandeling zijn de prachtige resultaten zichtbaar. 

Voor optimaal resultaat

Om de huid niet te irriteren, wordt per behandeling slechts een dun laagje oude cellen van de huid gepolijst. Voor grote verbeteringen zijn meerdere behandelingen nodig. Na elke behandeling heeft uw huid tijd nodig om nieuwe cellen te vormen. Na 1 - 2 weken kan opnieuw een dun laagje oude huidcellen worden verwijderd. Net zo lang tot jonge, gezonde roze cellen aan de huidoppervlakte zichtbaar zijn. Afhankelijk van de conditie van de huid zijn minstens 5 tot 8 behandelingen nodig voordat fijne droogterimpeltjes beginnen te vervagen, de huidstructuur zichtbaar en voelbaar verbetert, een mooie egale kleur onstaat en oneffenheden minder zichtbaar zijn.Zeker wanneer de aanbevolen producten ook thuis worden gebruikt, zal de huid verdikken en gladder worden, waardoor een jonger en gezond uiterlijk ontstaat.

Het aantal behandelingen en de tijdsduur hangen sterk af van de conditie van uw huid. Ook deelbehandelingen van het gelaat zoals de wangen met acne oneffenheden zijn mogelijk. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een huidanalyse en een vrijblijvend behandelingsadvies.

Voordelen van Microdermabrasie


-volledig pijnloos

-direct voelbaar en zichtbaar resultaat;

-geen kans op allergische reacties, littekens of huidverkleuring

-geschikt voor elk huidtype, ook voor de donkere huid.

-geschikt voor uw gezicht, rug en decolleté.

Nagelstyling voor handen en voeten!

Nagelstyling door Afrodita-Beauty , de specialist met persoonlijke aandacht voor u en uw nagels. Prachtige handen en nagels vertellen veel over u en zijn uw visitekaartje. Uw handen zijn misschien wel uw meest gebruikte lichaamsdeel. Geef ze daarom de verzorging die ze verdienen. Niet iedereen heeft van nature mooie en sterke nagels. Soms splijten of breken uw nagels voordat ze mooi of lang zijn. Wilt u toch mooie nagels, zomaar.. of voor een speciale gelegenheid? Dan biedt een bezoek aan onze schoonheidssalon Afrodita-Beauty de uitkomst. Deskundig en mooi geplaatste kunstnagels zijn een sieraad voor uw handen. Kunstnagels zijn niet alleen mooi maar ook razend popu

0